روایت لیلا حاتمی از نقشش در «پیرپسر» واکنش صداوسیما به بیانیه جبهه اصلاحات درخواست سینماگران از جشنواره ونیز: «صدای فلسطین را در جشنواره بشنوید» «زن و بچه»، روایت زندگی در سایه خاطرات تاریخی آغاز نهمین جشنواره تلویزیونی مستند سریال «فرمانده» با محوریت زندگی شهید فکوری کلید خورد نگاهی به نقش شبنم مقدمی در سریال «شغال» حامد زمانی پس از ۸ سال دوری با آهنگی برای امام رضا(ع) به عرصه خوانندگی برگشت + دانلود سریال زیر آسمان شهر به آنتن شبکه آی‌فیلم رسید + زمان پخش پایان زودهنگام «دکستر: گناه اصلی» | چرا «دکستر» متوقف شد؟ قسمت جدید جنگ ستارگان با چهره‌هایی متفاوت در راه است رضا صادقی ناجی جوان مینابی شد وزارت ارشاد در پی ایمنی حریق سالن‌ کنسرت‌ها و شفافیت بلیت‌ها بازگشت علی شادمان به تئاتر پس از شش سال وقفه پژمان بازغی سکاندار جدید انجمن صنفی بازیگران شد چندخطی درباره کتاب «بازشناختن غریبه» اثر ایزابلا حماد | نارنجکی زیرِ تانکِ تاریکی اقدامات ویژه صداوسیما خراسان رضوی برای انعکاس برنامه‌های ایام شهادت امام‌رضا(ع) در مشهد پایان پخش سریال «مهمان‌کُشی» با ۲ قسمت پشت صحنه ۳۵ سال پیوستگی شعر آیینی در حرم مطهر امام رضا(ع) همه چیز درباره سریال هندی «اسکناس‌های جعلی» + زمان پخش و خلاصه داستان
سرخط خبرها

مشهد و مشهدی‌ها در شماره تازه نشریه «سه‌نقطه» 

  • کد خبر: ۲۱۴۱۸۹
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۶
مشهد و مشهدی‌ها در شماره تازه نشریه «سه‌نقطه» 
پنجاهمین شماره نشریه «سه‌نقطه» با عنوان «بعضی چیزها درباره مشهد و مشهدی‌ها» در اسفندماه منتشر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مجله‌ی طنز سه‌نقطه که سال‌هاست با دغدغه‌ی مسائل روز و مدیرمسئولی امید مهدی‌نژاد و سردبیری فاطمه فهیمی منتشر می‌شود در این شماره از مجله به سراغ شهر مشهد، آداب و رسوم، لهجه و رستوران‌ها و دیدنی‌های آن رفته است.  
در شماره ۵۰ مجله «سه‌نقطه»، حسن احمدی‌فرد، امید بهشتی، هادی خورشاهیان، جواد رستم‌زاده، سیدجواد رسولی، قاسم فتحی، سلمان نظافت‌یزدی، قاسم رفیعا، پرویز روحبخش، رضا سلیمان‌نوری، شیرین سیدی، شیما سیدی، آرش شفاعی، مصطفی صاحبی، میرحسین ظریف، هادی عامل، علیرضا کاردار، سیدعبدالجواد موسوی درباره مشهد و مشهدی‌ها نوشته‌اند.

در بخشی از مجله سه نقطه شماره ۵۰ می‌خوانیم: «اگر از مسائل اصلی مطرح‌شده پیرامون مشهد عبور کنیم، نوبت به مسائل کم‌اهمیتی مثل شکم و فرایند مشقت‌بار پرکردن آن می‌رسد. کارد بخورد. مشهد به غذا‌ها و رستوران‌های خوبش معروف است. پس اول سراغ شله و قیمه می‌رویم. اگر شله، این غذای بهشتی را نخورده‌اید شاید بتوان گفت شما مرتکب یکی از بزرگ‌ترین حماقت‌های زندگیتان شده‌اید. شله، این یگانه غذای تکرارنشدنی برای مشهدی‌ها، ترکیبی حاوی گوشت و حبوبات است که معمولاً در ایام محرم و صفر در هیئت‌های مذهبی طبخ می‌شود. در مشهد برای پختن شله آن را هم نمی‌زنند، شور هم نمی‌دهند. شله را «چمبه» می‌زنند...»

«مشهدی مشهدی که می‌گن ایه؟»، «ستارگان پنج‌گانه طنز خراسان»، «پرمغز، مثل کتاب»، «و تو چه می‌دانی که آن چی‌چی‌ست»، «تماشای زنده تاریخ»، «آن روز‌ها که مشهد قشعریره گرفته بود» و... از جمله عناوینی هستند که در این شماره از سه‌نقطه می‌خوانید.

علاقه‌مندان می‌توانند برای خرید نسخه الکترونیک این کتاب به سایت‌های مخصوص کتاب همچون طاقچه، فیدیبو، جار و کتابراه مراجعه کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->